BALIKESİR / BURHANİYE - Celal Toraman Anadolu Lisesi

Tem

Okulumuz YKS Tercih Danışmanlığı Birimi, 27 Temmuz - 5 Ağustos 2022 tarihleri arasında 09:00 - 15:00 saatleri arası EBA üzerinden ve yüzyüze hizmet verecektir. Velilerimiz ve öğrencilerimizin Okulumuz Rehber Öğretmeni ve Psikolojik Danışmanı Gizem ERGÜN GÜNGÖR ile iletişime geçmeleri duyurulur..

2022 Yaz DYK Programı

Haz

Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde TR22 Bölgesinde Yapay Zeka Uzmanı Yetiştirme amacıyla "Yazan Zeka Programı" uygulamaya konulmuştur.

Programa 2021-2022 eğitim-öğretim yılı itibariyle son sınıf öğrencisi olmayan ortaöğretim öğrencileri katılabilecek olup programın başlangıç eğitimleri www.yazanzeka.org adresi üzerinden çevrim içi olarak verilecektir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Yazan Zeka Afişi için tıklayınız.

Tem

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında uygulanacak okul kıyafetimiz aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinize rica ederim.

Haz

Nis

2016 Yılı YGS ilk elli bine öğrencilerimizin sonuçları aşağıda belirtilmiştir. Bu başarıda emeği olan başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, ailelerine, tüm personelimize teşekkür ederiz.Başarılarının devamını dileriz.