BALIKESİR / BURHANİYE - Celal Toraman Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyet'in 100. yılı münasebetiyle ilçemizde gerçekleştirilen voleybol kızlar ve basketler erkekler finalinde kazanan Celal Toraman gençleri oldu.

Baketbolda iki ayrı takımla katıldığımız turnuvanın birincisi ve ikincisi Celal Toraman takımları oldu.

Voleybolda İmam Hatip Lisesini 2-0, Hasan Akın Anadolu Lisesini 2-0 ile geçerek finale çıkan kızlarımız; final maçında Kuva-yı Milliye Fen Lisesini 3-0 yenerek adını şampiyonluğa yazdırdı.

Hem potada hem de filede şampiyon olarak kupa kazanan değerli sporcularımızı kutluyor, bize Cumhuriyet'in 100. yılında bu gururu yaşattıkları için kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ayrıca takımlarımızı turnuvalara hazırlayan beden eğitimi öğretmenlerimiz Tekin TİBUKOĞLU ve Seyhan ERDEN'e de bu başarıdaki katkılarından ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

Almanya'nın Hürth şehrinden gelen ve kardeş okulumuz olan Albert Schweitzer Gymnassium öğrencilerini 21-28 Eylül tarihlerinde evlerinde ağırlayan kıymetli öğrencilerimiz ve velilerimize, okul müdürümüz Orhan BASAT ve proje sorumlusu öğretmenimiz Cüneyt ŞENKUL tarafından  20 Ekim 2023 Cuma günü okulumuzda düzenlenen törenle "Teşekkür Belgeleri" verildi. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayan, projenin sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlayan başta Cüneyt Şenkul öğretmenimiz olmak üzere, tüm öğrenci ve velilerimizi kutluyor, onlara şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

Eylül sayımızı okumak için tıklayınız

Eyl

10.Sınıf öğrenci velilerimizle 2023-2024 Eğitim öğretim yılında yapacağımız çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Ock

12. Sınıf Öğrencilerimize yönelik ara dönem kamp programı başladı.

Okulumuz, öğrencilerimiz için tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor. Öğretmenlerimiz, 12. Sınıf Sayısal ve Eşit Ağırlık sınıflarına yönelik hazırlanan eğitim programıyla öğrencilerimize yardımcı oluyor.

Okul Müdürü Mehmet BİCİK, "Öğretmenlerimiz, 30.01.2023-03.02.2023 tarihleri arasında bir hafta sürecek kamp programında soru çözümüyle öğrencilerimize yardımcı olacak." dedi.

Ock

BİGEP kariyer Günleri kapsamında Burcu Yönetim Kurulu Başkanı, İş insanı Müjdat Bahadır, 11 Kasım Cuma günü saat 14:30`da okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle yurt içi ve yurt dışı deneyimlerini paylaştı.

Teneffüs Gazetemizin Kasım 2022 sayısı yayınlandı. Keyifli okumalar dileriz.

Teneffüs Gazetemizin Kasım 2022 sayısını okumak için tıklayınız.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen liseler arası  '"Atatürk"' konulu resim yarışmasında 10/A sınıfı öğrencimiz Ahmet Onur AYAN ilçe birincisi oldu. Öğrencimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Balıkesir Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen BİGEP Projesi kapsamında 17 Ekim 2022 tarihinde yapılan BİGEP 1. İzleme ve Değerlendirme Sınavı'nda dereceye giren öğrencilerimiz, okul müdürlüğümüzce ödüllendirildi.

Okulumuz ilk üç sıralaması:

1. Elif BİÇER

2. Serhat DAYI

3. Büşra ŞENTÜRK

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuzun fiziki şartlarını iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor.

Okulumuzun fiziki şartlarını iyileştirme çalışmaları kapsamında Okulumuz Müdür Yardımcısı Orhan BASAT,  Veri Hizmetleri Kontrol İşletmenimiz Murat MACAR, Yardımcı Hizmetler Personelimiz Mevlüt ÖZCAN ve TYP Personelimiz Ersin ÇELİM, okulumuzun kapı, pencere ve korkuluklarını boyadılar. Emekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Müdürümüz Mehmet Bicik,  "Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi" kapsamında 3 Kasım 2022 Perşembe günü okul kütüphanemizde öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Tarihçi-Yazar Bicik, okumanın ve yazmanın önemini vurguladığı söyleşide, "Yıldız Hafiye Teşkilatı ve Jurnalciler", "Vahdettin Hain mi Kahraman mı?" ve "Balkanlar'dan Burhaniye'ye Yapılan Göçlerin Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Etkileri" adlı kitaplarının tanıtımını yaptı.

Ekm

Rehber Öğretmenimiz Gizem ERGÜN GÜNGÖR tarafından 21 Ekim 2022 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği üyelerine, 3-5 Yaş Çocuklar için Ebeveyn - Çocuk Destek Eğitim Programı; Aile Okulu Projesi Veli Eğitimleri ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme yapıldı. Daha sonra 47 bayan velimize KADES/ Kadına El Kalkamaz Broşürü dağıtıldı.